Кличко запросив жителів та гостей Києва на фестиваль Workout Fest-2018

Кличко запросив жителів та гостей Києва на фестиваль Workout Fest-2018

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко запросив усіх охочих відвідати міжнародний спортивний фестиваль Workout Fest-2018, який відбудеться 25 серпня біля Арки Дружби народів.

Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції у КМД, повідомляє офіційний портал Києва.

 «Я переконаний в тому, що моя місія, як мера Києва, як спортсмена, робити все, щоб у Києві відбувалось якомога більше спортивних та культурних заходів. І я тішуся, що після успішного проведення фіналу Ліги чемпіонів, після Євробачення ми 28 вересня будемо проводити WBC-конгрес, куди приїдуть боксери з усього світу. А перед цим, 25 серпня, у цю суботу, в нас відбудеться також дуже важливий спортивний захід – Workout Fest-2018, куди з’їдуться 200 спортсменів з усього світу для участі у різних змаганнях. І я радію, що такі змагання відбуваються у нашому улюбленому місті Києві», – заявив Віталій Кличко. 

Також мер подякував представникам Федерації World Street Workout and Streetlifting, адже вони перші у світі почали проводити міжнародні фестивалі і чемпіонати здорового способу життя.

«Більше 2 млн людей у світі відмовилися від шкідливих звичок стараннями цих ентузіастів. Це велика справа», - зазначив мер столиці.

Зі свого боку Денис Мінін, лідер міжнародного руху за здоровий спосіб життя, голова міжнародної організації Street Workout подякував Віталію Кличку за те, що Київ системно розвиває спортивну інфраструктуру міста.

Читайте також: У Києві пройшов флешмоб "Зваж свою незалежність"

«Хотів би подякувати меру Києва. Зокрема за те, що місто не зупиняється тільки на підтримці таких заходів. Є розвиток інфраструктури міста для масового спорту. Чудовий приклад - парк «Наталка» на Оболоні, де багато спортивних майданчиків, на яких люди можуть займатися безкоштовно», - зазначив Мінін.

Він розповів, що під час фестивалю відбудуться змагання за звання чемпіона України зі Street Workout, чемпіона світу зі Streetlifting та чемпіона з Workout-рекордів. Також відбудуться показові виступи найкращих українських та іноземних атлетів, а також інші розважальні заходи. 

Загалом, понад 200 учасників з України та інших держав змагатимуться цього року на Workout fest 2018.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-