В Академії патрульної поліції відбувся новий випуск

В Академії патрульної поліції відбувся новий випуск

Фото, відео
Укрінформ
В Академії патрульної поліції в Києві 17 серпня відбувся третій випуск слухачів.

Про це інформує Департамент комунікації Нацполіції України.

“У Академії  патрульної поліції в Києві 17 серпня відбувся третій випуск слухачів новоствореного навчального закладу. 40 випускників урочисто присягнули на вірність українському народові. Участь в урочистостях взяли голова Національної поліції України Сергій Князєв, заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич та начальник відділення з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмс”, - йдеться у повідомленні.

Академія патрульної поліції випустила патрульних поліцейських © Офіційний сайт Національної поліції / Фото: Національної поліції

Фацевич привітав випускників Академії та подякував викладачам навчального закладу за якісну підготовку поліцейських.

Зазначається, що за кілька днів поліцейські-випускники розпочнуть патрулювання траси міжнародного значення Київ – Одеса на ділянці від столиці до межі з Черкаською областю. 

Читайте також: Князєв сказав, де у поліції найбільший недобір патрульних

“За кілька днів поліцейські-випускники розпочнуть патрулювання траси міжнародного значення Київ – Одеса на ділянці від столиці до межі з Черкаською областю. Незабаром патрульні розпочнуть несення служби в місті Біла Церква. Згодом патрульна поліція повністю патрулюватиме не лише місто, а й трасу міжнародного значення, яка фактично з’єднує столицю та Білу Церкву”, - уточнюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-