Найкращі результати ЗНО: оприлюднили ТОП-10 навчальних закладів

Найкращі результати ЗНО: оприлюднили ТОП-10 навчальних закладів

Укрінформ
КНП "Освітня агенція Києва" на основі даних звіту Українського центру оцінювання якості освіти про результати ЗНО-2018 року оприлюднила рейтинг навчальних закладів середньої освіти у Києві.

Про це повідомляє сайт комунального некомерційного підприємства.

До 10 загальноосвітніх навчальних закладів Києва, випускники яких отримали найкращі результати ЗНО, належать: Технічний ліцей Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут" Солом'янського району Києва - 68,2 бали; Природничо-науковий ліцей № 145 Печерського району - 61,8 балів; ліцей "Наукова зміна" у Дарницькому районі Києва - 54,2 бали; Політехнічний ліцей Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" м. Києва - 51,6; Києво-Печерський ліцей № 171 "Лідер" Печерського району м. Києва  - 50,8 балів; Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету імені Т.Шевченка у Голосіївському районі - 50 балів; гімназія "Троєщина" ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району м. Києва - 49,6 балів; Технічний ліцей м. Києва у Дніпровському районі столиці - 44 бали; Український гуманітарний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка - 41 бал; Комунальний заклад "Навчально-виховний комплекс "Спеціалізована школа І-ІІ ступенів  ліцей" № 157 Оболонського району м. Києва" - 39,8 балів.

Також по кожному навчальному закладу в рейтингу сформована статистика розподілу за шкалою 100-200 по кожному предмету ЗНО з рівнями навчальних досягнень (низький, середній, достатній, високий), розподіл за оцінками державної підсумкової атестації (ДПА).

У рейтингу враховані як комунальні навчальні заклади, так і приватні школи. Повний список навчальних закладів за посиланням - всього 383 заклади. 

Читайте також: Лише половина випускників розв'язали задачу для 8 класу - центр оцінювання

По кожній школі вказано кількість випускників, а також кількість тих, хто набрав не менше 160, 170, 180 та 190 балів при складанні тестів ЗНО.

Також на сайті оприлюднені узагальнені дані по розподілу за шкалою 100-200 по районам Києва. Так найбільше учнів, які при складанні ЗНО не подолали поріг склав/не склав у Деснянському районі - 61 особа, найменше у Шевченківському районі - 13.

Найбільше випускників шкіл, які набрали від 180 до 200 балів - у Дарницькому (618 осіб) та у Солом'янському районах (533), найменше у Подільському - 250. Також високий рівень навчальних досягнень демонструють випускники шкіл Дарницького (747), Солом'янського (645) та Печерського (608) районів столиці.

Загалом, за даними УЦОЯО, в Києві участь в зовнішньому незалежному тестуванні у 2018 році взяли 28 432 особи з усіх типів закладів освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-