Поліція затримала банду іноземців, що грабували людей на парковках

Поліція затримала банду іноземців, що грабували людей на парковках

Фото
Укрінформ
У Києві поліцейські затримали трьох іноземців, які грабували людей на парковках та вулицях міста. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До Дніпровського управління поліції звернулася киянка із заявою про те, що на вулиці Шумського її пограбували. Потерпіла повідомила, що двоє невідомих підбігли до автомобіля та із салону забрали сумку, в якій знаходилися документи і гроші. Забравши награбоване, нападники сіли в авто і зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення операції "Мігрант" працівники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві разом із оперативниками Дніпровського управління поліції та працівниками полку поліції особливого призначення №1 затримали трьох чоловік за підозрою у пограбуванні з авто.

"Ми з’ясували, що зловмисники пересувалися на автомобілях із іноземною реєстрацією та грабували перехожих. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, встановили зловмисників і їх причетність до скоєного. Ними виявилися  троє іноземців, 1978, 1986 та 1990 років народження. Один із них раніше судимий за крадіжку. Під час обшуку машини виявили жіночі сумки і робочі рукавиці. Наразі перевіряємо їх причетність до скоєння аналогічних злочинів на території України. Усіх трьох затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", – повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Читайте також: У Києві СБУ викрила нацгвардійця на торгівлі наркотиками

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Фото Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-