У параді до Дня Незалежності може взяти участь військова авіація

У параді до Дня Незалежності може взяти участь військова авіація

Укрінформ
Участь у військовому параді до Дня Незалежності в Києві 24 серпня може взяти і військова авіаційна техніка, рішення з цього приводу прийматимуться ближчим часом.

Про це заявив журналістам у вівторок під час репетиції параду у Києві міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми відпрацьовуємо різні варіанти. Наші Повітряні сили готові до будь-яких дій в будь-якій обстановці, вони треновані і гарно підготовлені. Але рішення буде прийматися в найближчий час щодо повітряного компоненту", - сказав Полторак, відповідаючи на запитання кореспондента агентства, чи буде повітряний компонент на військовому параді до Дня Незалежності.

Читайте також: На параді до Дня Незалежності військові вітатимуться по-новому

Очільник МОУ зазначив, що цьогорічний військовий парад буде потужним і більшим, ніж у минулі роки, та буде присвячений 27-й річниці Незалежності України та 100-річчю Української державності.

Як повідомлялося, на цьогорічному урочистому параді на честь Дня Незалежності військовослужбовці використовуватимуть військове вітання "Слава Україні!" - "Героям слава!" замість вітань радянського зразка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-