Міст на Теліги перекрили, КМДА вирішує його подальшу долю

Міст на Теліги перекрили, КМДА вирішує його подальшу долю

Укрінформ
Київська міська держадміністрація вирішує питання щодо подальшої експлуатації шляхопроводу на перехресті вулиць Теліги та Кирилівської, частина конструкцій якого змістилася через сильні зливи у столиці.

Про це Укрінформу повідомила керівник прес-служби ДСНС у Києві Світлана Водолага.

"На даний час рух транспорту перекрито і наразі в Київській міській державній адміністрації вирішується питання щодо подальшої долі цього моста", - сказала вона.

За її словами, на місці події працюватиме виїзна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), проте коли відбудеться засідання цієї комісії ДСНС поки що невідомо

Водолага повідомила, що Держслужба з надзвичайних ситуацій у середу отримала інформацію про те, що на перехресті вулиць Теліги та Кирилівської на шляхопроводі посунулася частина землі та конструкції мосту.

За інформацією працівників "Київміст", несучі конструкції даного моста не постраждали.

Як повідомлялося, у Києві в зв'язку із сильними зливами та шквалами підтопленні автодороги, переходи, будівлі у ряді районів.

Читайте також: Злива в Києві обвалила конструкції мосту на Теліги

Зокрема, за даними ДСНС, у Шевченківському районі на вулиці Ванди Василевської сталося падіння дерева та підтоплення переходів до станцій метро Політехнічний інститут, Шулявська.

Також у Солом'янському районі на вулиці Виборзькій сталося падіння дерева, підтоплення будівлі Солом'янського суду та під'їзду будинку по вул. В. Гетьмана, 26б.

Крім того, впало дерево і на вулиці Дегтярівській в Шевченківському районі, а на проспекті Перемоги на автомобіль впав бігборд та підтоплено автодороги поблизу станції метро Дорогожичі. У Святошинському районі по вул. Боголюбова, 8 сталося підтоплення ветеринарної клініки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-