Столичний суд арештував на 2 місяці підозрюваного у смертельній ДТП

Столичний суд арештував на 2 місяці підозрюваного у смертельній ДТП

Укрінформ
Підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП на вулиці Саперно-Слобідській, що сталася вранці 18 липня, внаслідок якої загинуло двоє осіб, суд арештував на 2 місяці без права на заставу.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

“За клопотанням столичної прокуратури взято під варту без права на заставу 28-річного водія, якого підозрюють у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинуло двоє людей”, - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі Києва нагадали, що ДТП сталася близько шостої години ранку 18 липня 2018 року у Голосіївському районі Києва. Підозрюваний, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito, виїхав на смугу зустрічного руху на вулиці Саперно-Слобідській та скоїв зіткнення з автомобілем таксі ЗАЗ Daewoo.

“Внаслідок цієї ДТП водій та дівчина - пасажир загинули на місці, їх тіла рятувальникам довелося вирізати з машини спецзасобами. Водія Mercedes-Benz Vito з пасажиром госпіталізували з численними травмами”, - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП під Житомиром: власника маршрутки відпустили під домашній арешт

За фактом ДТП 28-річному громадянину Азербайджану, який керував Mercedes-Benz Vito, оголошено підозру за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей) Кримінального кодексу України.

Ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва йому обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, унаслідок зіткнення двох автомобілів на столичній вулиці Саперно-Слобідській уранці 18 липня загинуло двоє осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-