Київське метро відзавтра міняє сині жетони на зелені

Київське метро відзавтра міняє сині жетони на зелені

Укрінформ
У зв'язку з подорожчанням проїзду у столичному метрополітені сині жетони замінять на зелені. Обміняти старі жетони на нові можна без доплати впродовж липня. 

Про це повідомили у Київському метрополітені. 

"Зі зміною тарифу з'являться зелені жетони. Обміняти старі жетони на нові можна без доплати впродовж липня, в серпні - вже з доплатою", - повідомили в метрополітені.

Зокрема, у касі можна обміняти лише один жетон, більше - тільки в сервісних центрах.

"Один жетон обмінюється у будь-якій касі, два і більше у сервісних центрах на станціях "Майдан Незалежності", "Дорогожичі", "Політехнічний інститут", "Дарниця" (вестибюль № 2) з 8 до19 без вихідних", - йдеться у повідомленні.

У підземці наголосили, що до кінця липня всі придбані місячні проїзні квитки залишаються дійсними.

З 1 вересня 2018 року раніше придбані жетони (сині) обміну не підлягають і кошти за них не повертаються.

Водночас записані поїздки на безконтактні картки метро або метропас залишаються дійсними. Метропас можна поповнити на автоматизованій станції "Кловська", безконтактні картки метро – на будь-якій станції.
Читайте також: Здорожчання проїзду: влада Києва оприлюднила нові тарифи

Нагадаємо, із 14 липня 2018 року планується встановлення нових тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху, а саме: метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та у міській електричці.

Так, згідно з розпорядженням КМДА, пасажири, які регулярно їздять громадським транспортом і користуються системою поповнення безконтактних карток, матимуть можливість сплачувати за 1 поїздку в метрополітені від 6,50 грн (у разі одноразового придбання 50 поїздок). Разовий квиток коштуватиме 8,00 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-