Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід догхантеру Святогору

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід догхантеру Святогору

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва змінив догхантеру Олексію Святогору запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

Про це інформує прес-служба суду.

"Апеляційні скарги, подані стороною захисту в інтересах підозрюваного Святогора О.А., задоволено частково. Ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 11 червня 2018 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві задоволено частково, – застосовано до підозрюваного Святогора О.А. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце свого проживання", - йдеться у повідомленні.

11 червня Шевченківський райсуд обрав Святогору запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком до 7 липня включно.

Читайте також: Догхантера Святогора арештували без права на заставу

Святогор підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 300, ч. 3 ст. 300 («Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію») Кримінального кодексу України.

44-річний Олексій Святогор - скандально відомий догхантер, один з найжорстокіших та найцинічніших вбивць тварин у Києві. У нього є багато сторінок в різних соціальних мережах, де він доповідає про свої "успіхи" і ображає тих, хто вважає його "діяльність" аморальною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-