У суботу ввечері перекриють рух біля Софійської площі

У суботу ввечері перекриють рух біля Софійської площі

Укрінформ
У столиці в суботу, 23 червня, із 19:30 до 21:30 буде заборонено рух усіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду та по вул. Володимирській через проведення на Софійській площі мистецького проекту "В Україну повернусь".

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

“У столиці 23 червня із 19:30 до 21:30 буде заборонено рух усіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду (від перехрестя із вул. Володимирською до перехрестя із вул. Малою Житомирською) та на вул. Володимирській (від перехрестя із вул. Рейтарською до перехрестя із вул. Великою Житомирською)”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заборона руху викликана проведенням на Софійській площі мистецького проекту «В Україну повернусь» за участю оперних зірок світового рівня.

Читайте також: На Майдані лунають 72 варіації гімну України на підтримку політв'язнів

Як наголошують в КМДА, мистецький проект «В Україну повернусь» подарує киянам унікальну можливість насолодитися прекрасним мистецтвом світових зірок оперної сцени. Виступи відбуватимуться у супроводі великого симфонічного оркестру Національної філармонії України.

Відвідання заходу буде безкоштовним. Для глядачів планується облаштувати комфортну посадкову зону, місця у якій можна буде займати із 19:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-