Нацгвардійців нагородили за охорону порядку під час фіналу ЛЧ у Києві

Нацгвардійців нагородили за охорону порядку під час фіналу ЛЧ у Києві

Відео
Укрінформ
Заслужені нагороди дільничні офіцери поліції отримали з нагоди професійного свята, а бійці Національної гвардії були відзначені за сумлінне несення служби під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

 Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Києві.

"Сьогодні у парку Тараса Шевченка за участі першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, глави Національної поліції України Сергія Князєва та начальника поліції Києва Андрія Крищенка відбулося урочисте нагородження правоохоронців, які професійно виконують службові обов'язки. Щороку 18 червня підрозділи дільничних офіцерів поліції відзначають день створення служби. Тож керівники МВС та НПУ вручили кращим співробітникам відомчі відзнаки, спеціальні звання, подяки та цінні подарунки", - йдеться у повідомленні.

Андрій Крищенко побажав усім дільничним офіцерам поліції успішної служби.

У свою чергу Сергій Яровий звернувся до бійців Національної гвардії України із словами подяки за бездоганну службу під час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА.

Читайте також: Київ довів, що може організовувати заходи світового рівня - Кличко

"Ваша робота складна та відповідальна, але особисто я хочу відзначити, що свої обов'язки ви виконуєте на високому професійному рівні. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та надалі залишатися гідними захисниками прав та інтересів громадян", - наголосив перший заступник міністра внутрішніх справ.

Наприкінці заходу глава Національної поліції України Сергій Князєв підкреслив, що нагороди та нові зірки на погонах отримали правоохоронці за гідну, професійну, щоденну службу закону і людям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-