Після вибуху в Святошинському районі перевірять усі покинуті авто й будинки

Після вибуху в Святошинському районі перевірять усі покинуті авто й будинки

Укрінформ
Святошинська районна державна адміністрація Києва ініціювала проведення термінової перевірки всіх балансових територій району з метою виявлення потенційно небезпечних об'єктів у зв'язку з вибухом, внаслідок якого постраждали четверо дітей.

Про це повідомляється на сайті Святошинської РДА в Києві.

«Це страшна трагедія, і ми маємо провести термінову перевірку та виявити потенційно небезпечні місця. Це не тільки старі автівки, а й занедбані споруди», - заявив голова Святошинської РДА Володимир Каретко, звертаючись до керівників ЖЕДів та працівників керуючої компанії під час наради з керівниками структурних підрозділів адміністрації щодо здійснення термінової перевірки балансових територій району на предмет виявлення транспортних засобів, що більше року знаходяться без руху та можуть становити потенційну небезпеку для оточуючих.

За словами Каретка, перевірку необхідно провести в стислі терміни і звернутись до Нацполіції та Центру організації дорожнього руху для вирішення питання покинутих автівок.

Читайте також: Вибух у дворі: поліція Києва заявляє, що покинуті автівки - проблема

Зазначається, що контроль за проведенням перевірки покладено на першого заступника Святошинської РДА Сергія Пилипчука.

Як повідомлялося, 14 червня унаслідок вибуху авто у Святошинському районі Києва четверо дітей дістали поранення та госпіталізовані до «Охматдиту».

Зазначається, що повідомлення про вибух на вул. Чорнобильській у Святошинському районі надійшло о 16.42.

Поліцейські встановили, що епіцентром вибуху став старий автомобіль, який вже тривалий час був припаркований неподалік одного з будинків.

Попередньо з'ясовано, що четверо дітей віком від 5 до 11 років вирішили погратися в автомобілі, для чого залізли в салон авто. Там вони знайшли предмет, який вибухнув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-