Власника авто, що вибухнуло в Києві, затримали на Рівненщині

Власника авто, що вибухнуло в Києві, затримали на Рівненщині

Укрінформ
Правоохоронці затримали в Рівненській області власника автомобіля, у якому від вибуху постраждало четверо дітей у столиці.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"За фактом вибуху (власник - ред.) - втік. Зараз затриманий поліцією в Рівненській області", - написав він.

За словами Авакова, вибух пролунав в автомобілі "Волга", коли діти відкрили бардачок. Наразі усі четверо дітей госпіталізовані. Одна дитина не приходить до тями. Правоохоронці припускають, що власник "Волги" установкою вибухівки, ймовірно, влаштував пастку через попередню крадіжку інструмента з машини. 

Читайте також: Вибух авто у Києві: постраждала дитина - в комі

Як повідомлялося, 14 червня унаслідок вибуху авто у Святошинському районі Києва четверо дітей дістали поранення та госпіталізовані до "Охматдиту", двоє з них – у важкому стані.

Зазначається, що повідомлення про вибух на вул. Чорнобильській у Святошинському районі надійшло о 16.42.

Поліцейські встановили, що епіцентром вибуху став старий автомобіль, який вже тривалий час був припаркований неподалік від одного з будинків.

Попередньо з’ясовано, що четверо дітей віком від 5 до 11 років вирішили погратися в автомобілі, для чого залізли в салон авто. Там вони знайшли предмет, який вибухнув.  

Наразі  поліцейські проводять необхідний комплекс заходів, щоб встановити  всі обставини події, а також причетних до неї осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-