Поліція Києва розслідує, від чого вибухнуло авто на Святошині

Поліція Києва розслідує, від чого вибухнуло авто на Святошині

Укрінформ
У Києві відкрили провадження за фактом вибуху автомобіля у Святошинському районі, внаслідок якого четверо дітей дістали поранення та госпіталізовані, двоє з них - у тяжкому стані.

Про це поінформувала заступник начальника відділу комунікації поліції Києва Яна Неруш в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ця подія вже зареєстрована. Слідчі Святошинського управління поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Більш детальна інформація буде відома пізніше, коли на місці буде відпрацьована ця подія», - сказала Неруш.

За попередньою версією правоохоронців, уточнила вона, встановлено, що «діти гралися у дворі будинку, в салоні автомобіля знайшли невідомий предмет, схожий на коробку, і в той час, коли намагалися його відкрити, стався вибух».

Читайте також: У Києві вибухнуло авто, поранені четверо дітей

«У результаті постраждали хлопчик і троє дівчаток, усі вони отримали травми різного ступеня тяжкості, були негайно доправлені до медичного закладу, де зараз лікарі надають їм необхідну допомогу», - додала Неруш.

За словами поліцейської, правоохоронці наразі встановлюють власника автомобіля, а експерти вилучають з місця події фрагменти, які відправлять на експертизу.

Як повідомляв Укрінформ, повідомлення про вибух на вул. Чорнобильській у Святошинському районі Києва надійшло до поліції Києва о 16:42.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-