У Києві поліцейський автомобіль травмував 13-річного велосипедиста

У Києві поліцейський автомобіль травмував 13-річного велосипедиста

Фото, відео
Укрінформ
У Дарницькому районі Києва поліцейський автомобіль травмував 13-річного хлопчика, який їхав на велосипеді.

Як повідомляє прес-служба Поліції Києва, автопригода із участю поліцейського автомобіля, який виконував спецзавдання, трапилася у четвер, 31 травня, на вулиці Григоренка близько 21-ї години.

За інформацією правоохоронців, Volkswagen збив хлопчика, який їхав на велосипеді. У результаті дитина отримала тілесні ушкодження, «швидка» доставила його в лікарню. Про стан дитини не повідомляється.

Читайте також: ДТП із кортежем: Порошенко доручив надати потерпілому допомогу

Також повідомляється, що за фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. На місці працює слідчо-оперативна група, співробітники районної прокуратури та управління внутрішньої безпеки. Проводиться огляд місця аварії та встановлюються всі обставини ДТП. Після проведення першочергових слідчих дій буде визначено орган, що проводитиме розслідування.

"Обоє співробітників поліції, які перебували у автомобілі, в присутності громадян та понятих пройшли тест на «драгері»: прилад показав, що правоохоронці не вживали алкоголь", - підкреслюється у повідомленні.

У Києві поліцейський автомобіль травмував 13-річного велосипедиста / Фото: dtp.kiev.ua.

Окрім того, поліцейських доставлять до лікаря-нарколога, аби відібрати біологічні зразки для проведення дослідження на встановлення стану сп‘яніння.

Водночас, деякі ЗМІ повідомляють, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах, що 13-річного велосипедиста на нерегульованому пішохідному переходи нібито збив Volkswagen із кортежу Президента України Петра Порошенка. Дитина дістала кілька переломів. Очевидці події мало не влаштували самосуд над екіпажем поліцейської машини, повідомляє портал  dtp.kiev.ua. і публікує відео і фото з місця події.

ЗМІ також повідомляють, що у прес-службі Адміністрації Президента спростували інформацію, що машина, яка вчинила наїзд, була частиною кортежу глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-