Ліга Чемпіонів у Києві: курсанти МВС стануть

Ліга Чемпіонів у Києві: курсанти МВС стануть "гідами" для фанатів

Укрінформ
На Хрещатику в Києві біля фан-зони відбулося урочисте відкриття мобільного інформаційного центру Міністерства внутрішніх справ до фіналу Ліги чемпіонів.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми презентували наш мобільний центр. Тут представники різних департаментів, які беруть участь, до речі, і в забезпеченні публічної безпеки під час проведення фінальної частини кубку УЄФА між жіночими і чоловічими командами, і безумовно, для надання допомоги, якщо виникне така необхідність, щоб вони знали, куди звертатися, куди телефонувати з різними проблемами, які можуть виникнути», - сказав Яровий.

Голова Національної поліції Сергій Князєв додав, що у інформаційному центрі також наявна інформаційна продукція для гостей столиці.

«Ми (Нацполіція - ред.) вирішили скористатися можливостями і разом з уболівальниками, жителями нашої столиці, гостями іноземними долучитися до цього свята спорту. Ми пропонуємо тут поліграфічну продукцію достатню, щоб іноземні гості легко зорієнтувалися в столиці. До нас долучилися вузи Національної академії внутрішніх справ, і курсанти достатньо ефективно допоможуть іноземним гостям надати якісь попередні відповіді на їхні запитання, тимчасово будуть гідами і провідниками для фанатів», - уточнив Князєв.

Читайте також: У Києві обмежать вхід до двох центральних станцій метро

Інформцентр працюватиме відсьогодні і до моменту відправлення вболівальників додому. На постійному чергуванні там перебуватимуть поліція, нацгвардійці та ДСНС, а також - парамедики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-