У Києві горіли МАФи біля метро

У Києві горіли МАФи біля метро "Академмістечко"

Фото, відео
Укрінформ
Вогнеборці ліквідували пожежу в павільйонах поблизу станції метро Академмістечко у Києві.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у м. Києві.

«24 травня о 02:52 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу поблизу станції метро «Академмістечко» на проспекті Палладіна, 32, що у Святошинському районі столиці. На місце події одразу ж було направлено чергові відділення з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що загоряння виникло на покрівлі одноповерхового павільйону, розмір якого складав 20х15 м, з розповсюдженням вогню на поруч розташовані павільйони та магазин», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що о 03:56 пожежу на загальній площі 300 кв. м рятувальники локалізували, а о 04:25 - ліквідували. 

Внаслідок пожежі, в павільйонах пошкоджено дах, облицювання стін та стелі, а також меблі, у магазині пошкоджено лоток з товарами, закопчені стіни та стеля, розібрано 15 кв. м конструкцій покрівлі.

Вогнеборці ліквідували пожежу в павільйонах поблизу станції метро Академмістечко у Києві / Фото: http://kyiv.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/13178.html

Читайте також: До Києва на Лігу чемпіонів прибули рятувальники з 9 областей

До ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 32-х чоловік особового складу.

Загиблих та травмованих немає.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-