Вибух у Києві: загинув учасник АТО, на місці події знайшли гранатомет

Вибух у Києві: загинув учасник АТО, на місці події знайшли гранатомет

Укрінформ
Унаслідок вибуху в Подільському районі Києва у ніч на суботу 5 травня загинув учасник бойових дій.

Про це у ефірі телеканалу “112 Україна” заявила речник поліції Києва Оксана Блищик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“На місці (інциденту — ред.) також вилучили посвідчення учасника бойових дій. Відповідно, зважаючи на те, що тіло було значно понівечене внаслідок вибуху, ми все-таки встановили місце проживання чоловіка, на ім'я якого було видано це посвідчення. Зараз там у помешканні проводиться невідкладний обшук. Ми вже вилучили там гранату ф-1 і гранатомет. Слідчі дії там тривають”, - сказала Блищик.

Вона додала, що наразі правоохоронці кваліфікують цю подію за двома статтями Кримінального кодексу: ст. 115 (умисне вбивство) і ст. 263 ( незаконне поводження зі зброєю бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Читайте також: У торговельному центрі в США сталася стрілянина, є поранений

“Зараз працюємо над тим, аби максимально об'єктивно розібратися, що там трапилося. Також уже оперативники переглянули записи з камер відеонагляду, однак на цих камерах не зафіксовано ні перед моментом вибуху, ні після моменту вибуху, що до чоловіка хтось підходив. Тому основна версія, яку розглядає зараз слідство, що це могло бути необережне поводження з вибуховим предметом”, - уточнила Блищик.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві у Подільському районі в ніч на суботу, 5 травня, пролунав вибух. Унаслідок інциденту одна людина загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-