Під Києвом затримали озброєних “наркокухарів”

Під Києвом затримали озброєних “наркокухарів”

Укрінформ
На Київщині поліція затримала озброєну злочинну групу, яка займалася виготовленням та збутом наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"31-річний та 43-річна жителі м. Вишневе створили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Разом зі своїм спільником - 42-річним жителем с. Софіївська Борщагівка - збували психотропну речовину та інші наркотичні засоби жителям столиці та області. За місцями їхнього мешкання вилучено наркотики та зброю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час санкціонованих обшуків у домоволодіннях зловмисників вилучено понад 200 грамів амфетаміну, 50 грамів марихуани, канабіс, лабораторне обладнання для виготовлення та синтезу психотропної речовини та електронні ваги. Також вилучено револьвер, набої, гроші, отримані від збуту наркотиків, і телефони, за допомогою яких вони координували зв'язок із покупцями.

Читайте також: На Львівщині накрили нарколабораторію з "продукцією" на 300 тисяч

Наразі підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. До обрання запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

Проводиться комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-