Кличко взяв участь у церемонії передачі кубків Ліги чемпіонів УЄФА

Кличко взяв участь у церемонії передачі кубків Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Проведення у Києві фіналів Ліги чемпіонів УЄФА - це нагода презентувати Україну вболівальникам, які прибудуть на один з найпрестижніших футбольних чемпіонатів.

Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час урочистостей з нагоди зустрічі кубків Ліги, повідомляє прес-служба КМДА.

"Думаю, нам заздрять мешканці багатьох міст Європи. Бо саме Києву випала честь приймати цього року фінал Ліги чемпіонів УЄФА. І це - нагода презентувати наше місто і нашу країну", - переконаний Кличко.

Він висловив сподівання, що на фінал Ліги чемпіонів до Києва приїдуть десятки тисяч туристів з усього світу, тому завдання столиці - продемонструвати їм українську гостинність, познайомити з традиціями та вкотре показати, що Україна - це частина Європи.

Мер Києва запевнив, що місто гідно впорається із проведенням престижного футбольного турніру на високому рівні, як і Євробачення-2017.

Читайте також: Футбольних уболівальників Ліги чемпіонів УЄФА перевозитимуть в Києві безкоштовно

Кличко додав, що до вечора сьогоднішнього дня кияни та гості міста можуть доторкнутися і сфотографуватися з кубками Ліги чемпіонів УЄФА.

Як відомо, фінал жіночого турніру Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 24 травня на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського, чоловічого – 26 травня на арені НСК “Олімпійський”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-