Кличко: Столична влада гідно проведе фінал Ліги Чемпіонів УЄФА та Конгрес WBC

Кличко: Столична влада гідно проведе фінал Ліги Чемпіонів УЄФА та Конгрес WBC

Укрінформ
Столична влада гідно проведе фінал Ліги Чемпіонів УЄФА та Конгрес Світової боксерської ради (WBC), які відбудуться цього року в Києві.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляється на його сайті.

За словами Кличка, йому як меру заздрять мери інших міст світу, оскільки саме в Києві відбуватиметься фінал Ліги Чемпіонів.

«Не кожному місту випадає така честь - приймати такий великий спортивний захід, як фінал Ліги Чемпіонів. Ми очікуємо на приїзд близько 100 тисяч вболівальників», - сказав мер столиці.

Він наголосив, що влада міста готується до цього заходу - тривають роботи з благоустрою, готується транспорт для зручного пересування гостей містом тощо.

«Ми робимо все, щоб захід відбувся на високому рівні. Досвід проведення подібних заходів - Євро-2012 та Євробачення-2017 - дає нам підстави говорити, що ми проведемо фінал Ліги Чемпіонів УЄФА на високому рівні», - зауважив Кличко.

Крім того, нагадав він, Київ готується восени зустрічати учасників 56-го Конгресу Світової боксерської ради (WBC), який в Україні відбудеться вперше. За словами мера, із 30 вересня по 5 жовтня в столиці України зберуться зірки світового професійного боксу, президенти федерацій із країн-членів WBC, промоутери, судді та спортивні функціонери.

Читайте також: У Києві активізували роботи з капітального ремонту доріг

Кличко додав, що серед очікуваних заходів - не тільки офіційні зустрічі та обмін досвідом, організатори обіцяють також цікаву програму з неформальним спілкуванням та благодійними акціями.

«Моє завдання - робити все, щоб у Києві проходило якомога більше заходів - туристичних, культурних, спортивних. Щоб у Київ приїздили туристи, щоб розвивалася туристична інфраструктура, і щоб про наше місто розповідали в усьому світі», - сказав Кличко.

Він також наголосив, що столична влада сприяє поліції щодо підвищення заходів безпеки під час проведення цих заходів. Мер Києва нагадав, що в столиці встановлена система відеонагляду «Безпечне місто», яка дає можливість правоохоронцям у короткі терміни виявляти порушників.

Як повідомлялося, фінал Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 26 травня 2018 року на НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-