Голова Коцюбинської селищної ради Матюшина заявляє, що її поновили у держреєстрі

Голова Коцюбинської селищної ради Матюшина заявляє, що її поновили у держреєстрі

Укрінформ
У Єдиному держреєстрі юридичних осіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань поновлено реєстрацію Ольги Матюшиної як голови Коцюбинської селищної ради.

При цьому внесення до реєстру депутата Миколи Єременка як в.о. голови визнано технічною помилкою. Зміни в реєстр були внесені 11 квітня, повідомила Матюшина на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“Скасовано вчорашній запис в реєстрі як технічну помилку”, – зазначила вона.

Проте, як повідомляє портал "Громада Приірпіння", після того як Матюшину поновили в реєстрі, група людей "на чолі з мешканцем Ірпеня Євгеном Мельничуком" почали ламати двері в кабінет селищного голови Матюшиної.

Працівниці ради намагаються завадити незаконним діям і не допустити агресивних людей у приміщення з документами, проте ті "розпускають руки до жінок і рвуть на них одяг".

"11 квітня самопроголошений селищний голова Єременко та Євген Мельничук намагалися звільнити працівників Коцюбинської ради. З ради зникли документи працівників, зокрема, трудові книжки", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що робота селищної ради заблокована вже понад три тижні. 

Читайте також: Мін'юст скасував реєстрацію в.о. голови Коцюбинського

Як відомо, 5 квітня комісія Мін'юсту з розгляду скарг у сфері держреєстрації визнала неправомірною та скасувала реєстрацію в Єдиному держреєстрі юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань Миколи Єременка як в.о. голови Коцюбинської селищної ради. 

Голова парламентської фракції БПП Артур Герасимов закликав правоохоронні органи дати належну оцінку усуненню селищного голови у Коцюбинському. За його словами, у селищі сталася спроба «захоплення влади». 

7 березня місцева рада селища Коцюбинське Київської області двома третинами голосів висловила недовіру селищному голові Ользі Матюшиній. За відповідне рішення проголосували 18 депутатів з 26-ти.

Матюшина оскаржила це рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-