У Києві стартували безкоштовні курси радіожурналістики

У Києві стартували безкоштовні курси радіожурналістики

Укрінформ
У Kyiv Radio School стартували заняття з підготовки радіожурналістів. Це безкоштовний освітній проект, який переміг у конкурсі Громадського бюджету-2.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"Викладачами школи стали 14 практикуючих радійників «Радіо Київ 98 FM» та викладачі кафедри журналістики, реклами і PR Національного авіаційного університету. Студенти навчатимуться писати сценарії програм, брати інтерв’ю, створювати новини, монтувати звук. Також у переліку предметів – техніка мовлення, риторика, психологія ефіру та особливості музичних форматів радіостанцій", - йдеться у повідомленні. 

Перший набір слухачів школи - 20 осіб, хоча бажаючих було у кілька разів більше. «Всі, хто не потрапив у цю двадцятку, кожну суботу можуть вільно відвідувати майстер-класи відомих журналістів, які будуть розказувати про актуальні проблеми у цій галузі на сьогодні», – повідомила автор проекту, доцент кафедри журналістики реклами та зв’язків з громадськістю НАУ Антоніна Іващук.

Читайте також: Сюмар обіцяє захищати журналістів від "промедведчуківських блогерів"

Період навчання у Kyiv Radio School – з 3 квітня по 31 травня. По закінченню студенти отримають сертифікат та демоверсії власних програм. Найкращі студенти матимуть змогу пройти стажування на «Радіо Київ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-