У Кличка сказали, за яких умов можна перевіряти ТРЦ на пожежну безпеку

У Кличка сказали, за яких умов можна перевіряти ТРЦ на пожежну безпеку

Укрінформ
Перевірити ТРЦ на пожежну безпеку можна лише за бажанням власника або через скарги громадян.

Про це розповів в ефірі телеканалу "Київ" начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук.

"Те, що стосується закладів комерційних форм власності, зокрема торговельних центрів, то у зв’язку з обмеженнями, які сьогодні існують, є два варіанти для ДСНС провести перевірки у таких будівлях: або бажання самого комерсанта виконати таку перевірку та відповідна заява від нього, або через скарги громадян міста за даною адресою. Виходячи з цього, якщо сам балансоутримувач не проявляє зацікавленості у питанні безпеки, то у ДСНС на сьогодні вкрай мінімальні механізми впливу на нього", - зазначив Ткачук.

Читайте також: Київські ТРЦ перевірять на пожежну безпеку

 Він зауважив, що перевірки щодо пожежної безпеки в навчальних закладах проводяться в примусовому порядку. Рішенням київського міського голови ще до початку навчального року всі навчальні заклади були перевірені.

 Як повідомляв Укрінформ, за дорученням Київського міського голови у столиці здійснять обстеження систем пожежної безпеки в торгово-розважальних центрах, комплексах та інших закладах масового перебування людей. Це продиктовано необхідністю недопущення трагедії, яка сталася в торговому центрі в місті Кемерово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-