У всіх школах столиці відновили освітній процес

У всіх школах столиці відновили освітній процес

Укрінформ
Усі навчальні заклади столиці відновили освітній процес. 

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає прес-служба міської влади.

«Завдяки прийнятому рішенню про можливість призупинення освітнього процесу у школах нам вдалося уникнути загальноміського спалаху захворюваності на грип та ГРВІ. Оперативне реагування керівників навчальних закладів спільно з районними управліннями освіти на зростання рівня захворюваності серед школярів дозволило своєчасно призупиняти освітній процес покласово чи загалом у школі, що у свою чергу, зменшувало можливість розповсюдження інфекції», – зазначив Поворозник.

За його словами, дотримання елементарних санітарних норм та правил під час підвищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ також дають позитивні результати.

Читайте також: Нацполіція запустила у школах проект з протидії булінгу

«Посилений дезінфекційний режим у приміщеннях, забезпечення дотримання нормативних показників температури повітря, проведення регулярного наскрізного провітрювання кімнат та недопущення до відвідування закладу осіб із ознаками інфекційного захворювання неабияк впливають на динаміку поширеності хвороб, які передаються повітряно-крапельним шляхом. Не менш важливо в такий період обмежувати проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів у закритих приміщеннях, уникати великого скупчення людей. Дотримання цих рекомендацій дасть змогу додатково зменшити швидкість поширення інфекції», – наголосив Поворозник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-