Напередодні 8 березня Києву обіцяють

Напередодні 8 березня Києву обіцяють "майже весну"

Укрінформ
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру у Києві очікується потепління з 7 березня.

Про це під час засідання штабу з ліквідації наслідків снігопаду зазначив глава Укргідрометцентру Микола Кульбіда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом 2-5 березня в Україні і Києві ми не чекаємо якихось нових ускладнень погодних умов, але все-таки невеликий сніг падатиме на фоні аналогічного температурного режиму. На потепління більш-менш суттєве можна розраховувати починаючи з 7-8 березня, коли дійсно буде підвищення температури на 8-10 градусів", - сказав Кульбіда.

Зокрема, він зазначив, що перехід температури вище нуля очікується приблизно 17-19 березня.

Зазначається, що за останню добу в Києві випала незначна кількість опадів - всього 9 мм, і висота снігового покриву зросла на таку ж величину.

Кульбіда повідомив, що відновлення снігопадів очікується наприкінці доби 28 лютого, але сніг йтиме упродовж всього 1 березня.

Читайте також: Після двох циклонів в Україну прийде потепління

"Наближається новий, більш активний циклон, ніж попередній, і десь близько 23 години ми чекаємо відновлення вже більш інтенсивних опадів, і до ранку висота снігу може збільшитися на 10-12 см. Протягом дня буде дещо менша інтенсивність, але все одно сніг продовжуватиметься, причому ці опади супроводжуватимуться достатньо сильним вітром 15-20 м/с", - зазначив він.

Поінформовано, що, загалом, до 5 березня випаде невеликий сніг, але нових суттєвих ускладнень не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-