У Києві Volkswagen зніс відбійник і приземлився у пішохідному переході

У Києві Volkswagen зніс відбійник і приземлився у пішохідному переході

Фото, відео
Укрінформ
У Деснянському районі столиці сталася аварія, в результаті якої постраждали троє людей: авто влетіло у відбійник і з 10-метрової висоти впало на пішохідний перехід. 

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

"З'ясувалося, що водій автомобіля Volkswagen Passat CC, який рухався від вулиці Миколи Закревського вулицею Теодора Драйзера в напрямку вулиці Бальзака, не впорався з керуванням через високу швидкість. В результаті на перетині вулиці Драйзера і проспекту Маяковського, тобто на перехресті з круговим рухом, він просто поїхав прямо. Спочатку він збив дорожній знак, а потім врізався у відбійник, на якому автомобіль підлетів та, пролетівши у повітрі близько 20 метрів, впав з висоти приблизно 7-10 метрів у середину кола, де знаходиться пішохідний перехід. На той час людей на місці подій було мало, тож вдалося обійтися без жертв серед пішоходів. Тим не менш, одного хлопця падаюча з висоти 10 метрів автівка лише дивом не зачепила... Хлопець першим підбіг до розбитої вщент автівки і надавав допомогу постраждалим",- йдеться у повідомленні.

ДТП у Києві

Зазначається, що лікарі госпіталізували водія та його двох пасажирок з травмами різного ступеня важкості. Що ж стало причиною такого ДТП, встановлять правоохоронці.

Фото, відео: kiev.informator.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-