У Києві 13-18 лютого триватимуть сезонні ярмарки

У Києві 13-18 лютого триватимуть сезонні ярмарки

Укрінформ
За сприяння Київської міської та районних державних адміністрацій у Києві з 13 до 18 лютого проходитимуть сезонні сільськогосподарські ярмарки.

Про це повідомили у департаменті промисловості та розвитку підприємництва, інформуює прес-служба КМДА.

«На прохання мешканців столиці, з 13 до 18 лютого за сприяння Київської міської та районних державних адміністрацій триватимуть сезонні сільськогосподарські ярмарки», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, 13 лютого, у вівторок, ярмарки відбудуться у Голосіївському районі - просп. Науки, 88, вул. Володимирська, 80-86-А; у Дарницькому районі - вул. Є. Харченка, 41-47, перетин вулиць П. Чубинського та Ю. Пасхаліна; у Дніпровському районі - вул. Івана Микитенка, 21-27; у Святошинському районі - вул. Гната Юри, 5, перетин просп. Перемоги, 73/1 та вул. Кулібіна; у Шевченківському районі - перетин вулиць О. Гончара, 65-А та Б. Хмельницького, 94, вул. Ружинська, 16-18 (біля скверу), вул. Бульварно-Кудрявська, 2-4, вул. Багговутівська, 1.

Окрім того, ярмарки відбудуться 14 лютого, в середу в Голосіївському районі за адресою Стратегічне шосе (у межах просп. Науки та вул. Малокитаївської), вул. Деміївська, 45-47; у Дарницькому районі - вул. Анни Ахматової, 31, перетин вулиць П. Чубинського та Ю. Пасхаліна; у Дніпровському районі - просп. Соборності, 2-20; у Печерському районі - вул. Велика Васильківська (в межах вулиць Тверської та Ковпака); у Подільському районі - просп. Правди, 5-11; у Святошинському районі - вул. Підлісна, 8, вул. Тулузи, 10 (перетин вул. Тулузи та б-ру Р. Роллана) та у Шевченківському районі - перетин О. Теліги та вул. Мельникова.

У четвер, 15 лютого, ярмарки відбудуться у Голосіївському районі за адресами вул. Новопирогівська, 25, вул. Ковпака (у межах вулиць Великої Васильківської та Антоновича), вул. Ломоносова (у межах вулиць М. Стельмаха та Маричанської); у Дарницькому районі - вул. Є. Харченка, 41-47, перетин вулиць П. Чубинського та Ю. Пасхаліна; у Дніпровському районі - б-р Перова, 8-10, вул. Березняківська, 21-23; у Печерському районі - вул. Московська, 2; у Подільському районі - вул. Оболонська, 23-35; у Святошинському районі - вул. Гната Юри, 5, перетин просп. Перемоги, 73/1 та вул. Кулібіна та у Шевченківському районі - вул. Багговутівська, 1.

Читайте також: Біля метро "Шулявська" частково обмежать рух транспорту

Також ярмарки будуть у п'ятницю, 16 лютого, у  Голосіївському районі за адресою просп. Голосіївський, 116, просп. Академіка Глушкова, 25-53; у Дарницькому районі - вул. Анни Ахматової, 31, перетин вулиць П. Чубинського та Ю. Пасхаліна; у Дніпровському районі - вул. Гродненська, 1/35-17-А, вул. Алма-Атинська, 64-74; у Печерському районі - перетин вулиць Л. Первомайського та І. Мечникова, пров. Виноградний, 4-6; у Подільському районі - пров. Полковий (у межах вулиць Білецької та Полкової); у Святошинському районі - вул. Підлісна, 8, вул. Сільська, 16; у Солом'янському районі - вул. П. Козицького (у межах вулиць Металістів та Смоленської); вул. Керченська (в межах вулиць Донецької та Мартиросяна); у Шевченківському районі - вул. Ружинська, 16-18 (біля скверу), перетин вулиць О. Гончара, 65-А та Б. Хмельницького, 94, вул. Бульварно-Кудрявська, 2-4, вул. Ризька, 1, вул. Деревлянська, 16.

Читайте також: У Києві за тиждень грип “скосив” 25 тисяч. Лікарі кажуть — епідемії немає

У суботу, 17 лютого відбудеться ярмарок у Дарницькому районі на перетині вулиць П. Чубинського та Ю. Пасхаліна.

А у неділю, 18 лютого, як зазначають у КДМА, ярмарки відбудуться у Дарницькому районі на  перетині вулиць П. Чубинського та Ю. Пасхаліна і в Дніпровському районі на вул. С. Стальського (в межах вулиць Райдужної та Старосільської).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-