У Києві через грип закрили три школи

У Києві через грип закрили три школи

Укрінформ
Через погіршення епідемічної ситуації серед школярів щодо захворюваності на грип і гострі респіраторні інфекції у трьох столичних школах та 119 класах призупинено навчальний процес.

Про це під час брифінгу поінформував перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У зв'язку з тим, що зросла захворюваність серед дітей, комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА було прийнято рішення про тимчасове обмеження навчального процесу в школах або в класах, де захворюваність перевищує 20%. Ми не говоримо про карантин, ми говоримо про те, що якщо у школі або в окремому класі є захворілих більше 20%, то керівництво школи разом з районним управлінням охорони здоров’я приймає рішення в частині тимчасового обмеження навчального процесу", - сказав Поворозник.

Читайте також: Щодня у Києві реєструють два-три випадки кору

Він зазначив, що на сьогодні повністю призупинено навчальний процес у трьох школах - №96, №8, №214, і у 16 школах призупинено покласово - 119 класів. "Найбільша кількість відсутніх фіксується у Святошинському та Дарницькому районах. Наприклад, у Шевченківському, Подільському, Печерському, Деснянському та Голосіївському районах не закрито жодного класу чи школи", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-