"Віче" Саакашвілі ухвалило рішення і розійшлося

Фото
Укрінформ
Акція прибічників екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на Європейській площі Києва завершилася, наступну анонсували на 18 лютого.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Акція тривала менше години, після її завершення учасники запалили фаєри.

Саакашвілі / Фото: Юлія Овсянникова, Укрінформ

«18 числа ми вам представимо альтернативний уряд і десятку кандидатів у президенти, щоб ви вибирали», - проголосив зі встановленої на площі сцени Саакашвілі.

За словами організаторів, сформована мітингувальниками автоколона з близько 30 машин має поїхати "до Порошенка додому". Колонна вже вирушила, її супроводжує машина патрульної поліції.

Читайте також: Рух на Європейській площі Києва перекрили через акцію прибічників Саакашвілі

Як повідомляв Укрінформ, під час мітингу проїзд Європейською площею був перекритий з усіх боків. На так званому вічі було близько двох тисяч учасників.

У неділю на Хрещатику вздовж усієї вулиці також триває акція громадського об'єднання "Авто Євро Сила". Від акції Саакашвілі її відгородили кордоном правоохоронців.

На майдані Незалежності, де раніше прибічники Саакашвілі планували провести так зване віче, наразі щільно встановлено конструкції, пофарбовані у жовте й синє, тож площа не пристосована для будь-яких акцій.

Недільні марші політична сила Саакашвілі "Рух нових сил" проводить з жовтня минулого року, вони проходили під гаслом "За імпічмент". А "марш за майбутнє" - перша хода, організована у 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-