У великій ДТП на Заболотного ніхто не постраждав - поліція

У великій ДТП на Заболотного ніхто не постраждав - поліція

Фото
Укрінформ
У Києві внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Академіка Заболотного, в якій згоріли чотири авто, ніхто з людей не постраждав.  

Про це повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook

Як нагадали в поліції, ДТП сталася вранці у неділю. 

“Водій вантажного автомобіля Scania рухався вулицею Академіка Заболотного від Столичного шосе в сторону Одеської траси. На перехресті вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка він не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металічну опору, що розміщена на розділювальній смузі. Від удару металева конструкція (вагою близько 6 тонн), яку перевозили у кузові вантажівки, полетіла вперед та знесла кабіну авто”, - йдеться у повідомленні.

Кабіна опинилася на зустрічній смузі й моментально спалахнула вогнем, який перекинувся ще на декілька автомобілів, додали в поліції. 

На місце події прибули пожежники, які локалізували загоряння. 

“У результаті згоріли 4 автомобілі, включно з вантажівкою Scania. Також на місці працювали бригади швидкої допомогти. На щастя, у цій ДТП обійшлося без потерпілих. Лікарі оглянули усіх учасників пригоди, від шпиталізації вони відмовилися”, - йдеться в повідомленні.

На водія вантажного автомобіля Scania патрульні поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 124 (Вчинення ДТП) КУпАП. 

Читайте також: У Києві фура врізалася в Mercedes, загорілися кілька авто

Наразі на місці працюють відповідні служби. Рух вулицею Академіка Заболотного частково відновлено.

Раніше деякі ЗМІ повідомляли про кількох постраждалих у масштабній ДТП на Заболотного, в якій згоріли вантажівка і три легкові автомобілі - два Mercedes та один Daewoo.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-