У Києві стріляли в чоловіка за те, що заступився за кондуктора

У Києві стріляли в чоловіка за те, що заступився за кондуктора

Укрінформ
У Києві троє зловмисників поранили чоловіка, який заступився за кондуктора автобуса. Поліція нападників затримала.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Конфлікт між молодиками та постраждалим розпочався у салоні автобуса. Чоловік заступився за кондуктора, якого образили хлопці за те, що він зробив їм зауваження. Товариші продовжили із незнайомцем суперечку, яка згодом переросла у бійку на вулиці. Зрештою правопорушник дістав зброю та двічі вистрілив у опонента. Потерпілий почав втікати від молодиків у бік станції метро «Мінська», але один із них наздогнав його і вдарив ножем у живіт. Після цього зловмисники втекли", - йдеться у повідомленні.

Зі слів поліцейського в метрополітені Дмитра Іваненка, до нього підбіг поранений чоловік і звернувся за допомогою. Капрал поліції передав потерпілого лікарям "швидкої", а сам, викликавши підмогу, розпочав пошуки зловмисників.

За попереднім висновком лікарів, в уродженця Вінницької області два проникаючі вогнепальні поранення обох ніг та проникаюче колото-різане поранення живота. Зараз він перебуває під наглядом лікарів.

"Завдяки свідченням очевидців за кілька хвилин вдалося встановити місце перебування підозрюваних. Ми разом із відвідувачами затримали їх у закладі швидкого харчування неподалік від місця скоєння злочину. Спілкування із затриманими продовжилося у кімнаті поліції", - розповів Іваненко.

Правопорушниками виявилися місцеві мешканці, 1997, 2001 та 2002 років народження. Двоє неповнолітніх хлопців перебувають на обліку у секторі ювенальної превенції Оболонського управління поліції. Їхній повнолітній товариш також у минулому потрапляв у поле зору правоохоронців.

Читайте також: Розкрадання у Миколаєві: опоблоківець Копійка вийшов під заставу в мільйон

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази для проведення необхідних експертиз та слідчих дій.

Слідчим відділом розпочато одразу два кримінальні провадження: за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до восьми років в’язниці.

Усіх трьох товаришів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні злочину, а відтак – обрання міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-