Київавтодор прокоментував

Київавтодор прокоментував "обвал" мосту

Укрінформ
Інформація деяких ЗМІ про обвал у Києві частини шляхопроводу на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела не відповідає дійсності.

Про це Укрінформу повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор".

"Наголошуємо, що жодних пошкоджень самого шляхопроводу або його несучих конструкцій внаслідок ДТП немає", - заявили в "Київавтодорі".

У комунальній корпорації пояснили, що на мосту сталася ДТП за участю транзитної вантажівки з напівпричепом, під якої було пошкоджено тимчасову металеву конструкцію, що була встановлена для ремонту шляхопроводу. Наразі роботи з розбирання наслідків аварії завершено, рух транспорту відновлено у звичайному режимі.

Читайте також: У Києві обвалилася частина мосту Лепсе - ЗМІ

"Внаслідок порушення Правил дорожнього руху, а саме: перевищення висоти транспортного засобу, сталося ДТП за участю транзитної вантажівки з напівпричепом, що призвело до пошкодження тимчасової металевої конструкції, яка була встановлена для ремонту шляхопроводу. Наразі роботи з розбирання металевої конструкції завершено, рух транспорту відновлено у звичайному режимі", - зазначили в Київавтодорі.

Як повідомлялося, раніше деякі ЗМІ поінформували, що в понеділок, 22 січня, на шляхопроводі, розташованому на перетині проспекту Космонавта Комарова і бульвару Вацлава Гавела, обвалилася частина конструкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-