П’яний суддя намагався втекти з місця резонансної аварії на

П’яний суддя намагався втекти з місця резонансної аварії на "швидкій"

Фото
Укрінформ
Поблизу Києва автомобіль Ford виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у автомобіль Renault, який від удару вилетів в кювет і перекинувся на бік.

За кермо автомобіля Ford перебував суддя Дмитро Усатов, повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook.

"Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Усатов Дмитро Дмитрович їхав на своєму Ford Mustang по вулиці Оборони Києва в бік Житомирської траси. В якийсь момент не розгледів, що їде по смузі зустрічного транспорту і зміг частково відреагувати лише тоді, коли фари зустрічного Renault виявилися майже під капотом", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, Renault відкинуло на узбіччя, після чого він перекинувся і ледь зміг зупинитися в декількох сантиметрах від дерева.

В результаті зіткнення водій Renault з травмами хребта госпіталізований.

Читайте також: У Києві суддя на позашляховику на смерть збив пішохода на переході

Повідомляється, що на місце події прибула також дружина судді - теж суддя - Ірина Усатова  (Солом‘янський районний суд), після чого він почав «різко хворіти», хоча лікарі швидкої, які приїздили на місце події, лише констатували сильне алкогольне сп‘яніння.

Дружина судді викликала йому ще одну швидку, яку із «смертельно хворим» суддею заблокували небайдужі місцеві мешканці і тривалий час не давали поїхати з місця ДТП.

Зазначається, що в момент аварії суддя перебував у статті алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,52 проміле алкоголю в крові (допустима норма 0,2), повідомляє спільнота dtp.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-