Віталій Кличко показав, як змінився Київ протягом року

Віталій Кличко показав, як змінився Київ протягом року

Відео
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко відзвітував, як змінився Київ протягом 2017 року.

У коротких тематичних відеороликах він розповів про відновлення інфраструктури, ремонт доріг, будівництво нових шкіл та дитсадків, створення громадських просторів і оновлення громадського транспорту у столиці, повідомляє прес-служба КМДА.

"У 2017-му у столиці відремонтовано понад 300 км доріг і проїздів – основних магістралей і проспектів, великих шляхопроводів. Нам ще багато треба зробити. І ми не збавляємо темпів! Щоб за кілька років дороги у столиці були європейського рівня", – зазначив Віталій Кличко.

Розповідаючи про відновлення інфраструктури столиці, мер зазначив, що  у 2017 р. у Києві запустили нову нитку каналізаційного колектора, відремонтували 20 мостів і шляхопроводів та розробили проекти і починають будувати нові станції метро на Виноградар. "Відновлюється і будівництво Подільсько-Воскресенського мосту. А наступним етапом буде метро на Троєщину!" – підкреслив мер.

Крім того, зауважив він, столиця створює та відбудовує громадські простори. Так, у 2017 р. відкрили оновлений Київський велотрек, створили понад півсотні  зелених зон, оновили 70 парків та скверів. "Улюбленим місцем киян та гостей стала реконструйована Поштова площа. Відновили свою роботу оновлені Київські фонтани", – додав Кличко.

Читайте також: Кличко: На проекти "Бюджету участі" заплановано 150 мільйонів

Київський міський голова наголосив, що у 2017 році вперше за багато років у столиці відкрили 3 нових школи та 10 дитячих садочків – нових та відреконструйованих. За три роки зменшили чергу в дитсадки у три рази – до 5 тисяч дітей. І столична влада робить все, щоб за кілька років черги у дитячі садочки столиці не було.

Крім того, Віталій Кличко зазначив, що столиця оновлює громадський комунальний транспорт: "У 2017 році закупили 45 сучасних трамваїв – комфортних і просторих, з кондиціюванням та Wi-Fi. Закуповуємо 100 нових автобусів. Це дозволило створити і нові маршрути в столиці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-