У Київському міському центрі зайнятості нагородили переможців PROFFEST

У Київському міському центрі зайнятості нагородили переможців PROFFEST

Укрінформ
У понеділок, 18 грудня у Київському міському центрі зайнятості відбулося нагородження учасників «PROFFEST 2017». 

Як розповів директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич, нагороди за найкращі роботи на тему «Моя майбутня професія» отримали 13 школярів, передає кореспондент Укрінформу. 

"Вдало вибрана професія - гарантія успішного майбутнього. Я бажаю вам здійснити свою мрію та отримати бажану професію і ніколи не зупинятись на досягнутому", - зазначив Білич.

 Як повідомила начальник відділу організації профорієнтації та профнавчання Київського міського центру зайнятості Інна М'якота, фестиваль проходив протягом листопада - грудня 2017 року серед учнівської молоді загальноосвітніх шкіл міста Києва. 

"Ми традиційно проводимо такі фестивалі щорічно. Однак, кожного разу ми намагаємося внести щось нове та цікаве. Цього разу, протягом листопада і грудня служба зайнятості проводила профорієнтаційний фестиваль, який має назву "PROFFEST". Всі районні філії Київського міського центру зайнятості планували на ці два місяці різну роботу з учнівською та студентською молоддю. Це були профорієнтаційні квести, ділові профорієнтаційні ігри, акція "Випускник". Крім цього, проводилося багато екскурсій на різноманітні підприємства міста Києва, майстер-класи з фахівцями, конкурси, де діти презентували свою майбутню професію", - розповіла М'якота. 

За її словами, за результатами фестивалю, районні філії Київського міського центру зайнятості визначилися з одним переможцем, який на їхню думку найкраще презентував свою роботу на тему «Моя майбутня професія». 

"Сьогодні ми побачили презентації дітей. Хтось хоче бути художником, хтось модельєром, поліцейським, футболістом, а хтось ресторатором. Було дуже складно визначити переможця, адже всі діти були цікаві", - зазначила вона. 

Участь у заході також взяли виконуючий директор Міжнародної лабораторії робототехніки, електроніки та програмування «Дім роботів» Денис Скрипка; директор з розвитку школи  "Прайм Медиа" Лариса Дроздова. Переможці фестивалю отримали відзнаки та подарунки, а також сертифікати від соцпартнерів заходу. 

Читайте також: Служба зайнятості проводить ярмарки вакансій у понад 30 містах країни

Заступник начальника відділу профорієнтації КМЦЗ Оксана Шубіна наголосила, що такі фестивалі служба зайнятості проводить щорічно, а саме двічі на рік. Його метою є допомогти дітям визначитися з майбутньою професією, і на її переконання, це варто робити вже з шкільних років. 

Шубіна підкреслила, що столична служба зайнятості регулярно проводить з дітьми різного віку профорієнтаційне тестування, яке допомагає визначитись з вибором майбутньої професії. 

"Такі фестивалі надзвичайно важливо проводити саме в шкільні роки, тому що дитина вже починає замислюватися над своїм майбутнім. Можливо, ці дітки, яких ми сьогодні побачили, ще декілька разів змінять свою думку, можливо не всі діти в такому віці можуть сказати, ким вони хочу бути, але вони вже над цим замислюються", - зауважила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-