"Мінування" Київського апеляційного госпсуду не підтвердилося

Укрінформ
Інформація про замінування Київського апеляційного господарського суду не підтвердилась.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Інформація про замінування судової установи виявилась хибною. На місці події працювали фахівці усіх профільних служб, які провели ретельне обстеження приміщення державної установи та прилеглої території. Жодних небезпечних предметів не виявлено", - зазначається в повідомленні.

У прес-службі розповіли, що повідомлення про заміновання адмінбудівлі Київського апеляційного господарського суду, розташованого по вулиці Шолуденка, до київської поліції надійшло о 12:20. За вказаною адресою одразу ж виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби, рятувальники.

Читайте також: Київський апеляційний госпсуд зупинив роботу - шукають бомбу

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень територіального управління поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-