Син депутата Попова відмовився давати свідчення

Син депутата Попова відмовився давати свідчення

Укрінформ
Неповнолітні, які вчинили розбійний напад на магазин у Оболонському районі столиці відмовились давати свідчення після вручення їм підозри.

Про це розповіла представниця прокуратури Київщини Надія Максимець, повідомляє "Громадське".

"Після спілкування з адвокатами, скориставшись 63 статтею Конституції, не надають показів", – пояснила вона.

Читайте також: Син депутата Попова отримав підозру

За словами Максимець, хлопцям інкримінують частину третю статті 187 – розбійний напад, поєднаний із проникненням в приміщення. Зранку 28 листопада прокурор звернеться до суду із клопотанням про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вона додала, що батько одного із затриманих нардеп Ігор Попов спілкувався зі своїм сином, але їй не відомо, чи він намагався вплинути на розслідування.

Також прокуратура перевіряє інформацію про причетність затриманих до аналогічних злочинів, які були вчинені останнім часом на території міста Києва.

Читайте також: Син депутата Попова із товаришем пограбували магазин на 2,5 тисячі

Як повідомляв Укрінформ, столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом спроби пограбування магазину в Києві за участю 14-річного сина народного депутата Ігоря Попова.

Магазин "Святковий", який намагалися пограбувати 26 листопада двоє в балаклавах, розташований на проспекті Рокосовського, 3.

Сам депутат Ігор Попов 27 листопада перепросив за скоєння правопорушення 14-річним сином і висловив сподівання, що слідство встановить винних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-