Смертельна ДТП на столичному мосту: вантажівка в'їхала в Opel

Смертельна ДТП на столичному мосту: вантажівка в'їхала в Opel

Фото
Укрінформ
Внаслідок зіткнення вантажівки та легковика на Південному мосту в Києві загинули двоє чоловіків. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва. 

“Учора ввечері о 21:33 до чергової частини столичної поліції надійшла інформація про ДТП на Південному мосту. Правоохоронці встановили: у правій крайній смузі у напрямку лівого берега двоє чоловіків штовхали автомобіль Opel Astra із єврономерами. 43-річний іноземець знаходився за кермом легковика, невстановлений чоловік - позаду машини. За попередньою інформацією, водій Scania  з напівпричепом (паливно-наливною цистерною) пізно побачив Opel і почав гальмувати, але уникнути зіткнення не вдалося. Від отриманих травм водій і пасажир легковика загинули на місці пригоди. Згідно із показами драгера, у 29-річного водія вантажівки алкоголю не виявлено”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Винуватця ДТП на Осокорках засудили до 8 років

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі встановлюють наявність записів автопригоди на камерах відеоспостереження та призначають судові експертизи для встановлення механізму аварії. Спецбригада медиків взяла кров для проведення аналізу на вміст алкоголю у водія вантажівки. Крім того, правоохоронці встановлюють особу пасажира легковика – чоловіка віком 50-55 років.

Фото: espreso.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-