У Києві без тепла залишаються 62 будинки

У Києві без тепла залишаються 62 будинки

Укрінформ
Через пошкодження тепломереж у зоні відповідальності ПАТ "Київенерго" 15 листопада опалення тимчасово відсутнє у 62 житлових будинках.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії. 

"На сьогодні у зоні відповідальності ПАТ "Київенерго", за виключенням аварійних пошкоджень, опаленням забезпечено всі житлові будинки, дитячі садки, школи та медичні заклади, об'єкти соціально-побутової сфери, учбові заклади (технікуми, інститути, університети та інші), закінчується підключення адміністративних будівель (згідно з їх заявками на включення). У зв’язку з аварійними пошкодженнями тепломереж протягом останньої доби опалення тимчасово відсутнє у 62 житлових будинках", - йдеться у повідомленні. 

Як наголошують в Київенерго, на всіх цих об’єктах ведуться ремонтні роботи, до кінця доби їх теплопостачання буде відновлене. 

Ще 79 житлових будинків тимчасово залишаються без опалення через пошкодження внутрішньобудинкових тепломереж, які знаходяться у зоні відповідальності житлово-експлуатаційних організацій. Там ведуться роботи зусиллями ЖЕД.

Читайте також: Київенерго анонсувало “сюрприз” у платіжці за тепло

Як повідомлялося, з початку опалювального сезону 2017/2018 року фахівці Київенерго вже усунули більше ніж 1370 пошкоджень зовнішніх теплових мереж столиці (опалення та гаряче водопостачання), з них – більше ніж 1 тис. на зовнішніх мережах централізованого опалення. В середньому за добу Київенерго ліквідовує близько 50 пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання. Найбільш проблемними в контексті аварійності залишаються Шевченківський, Солом’янський, Святошинський та Оболонський райони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-