Смертельне ДТП на зупинці у Києві: водій маршрутки може сісти на 10 років

Смертельне ДТП на зупинці у Києві: водій маршрутки може сісти на 10 років

Укрінформ
Водія маршрутки, який в Оболонському районі Києва скоїв наїзд на зупинку транпорту та смертельно травмував двох людей можуть засудити на строк до 10 років.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у місті Києві.

У відомстві зазначили, що водія маршрутки, який в Оболонському районі смертельно травмував двох людей, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

“У випадку доведення вини чоловіку загрожує від 5-ти до 10–ти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Після страшної ДТП на зупинці перевірять усіх маршрутників Києва

У поліції просять громадян, якщо вони стали свідком ДТП або мають відеозаписи моменту її скоєння, звернутися до слідчого управління ГУНП у м. Києві.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці на вулиці Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту сталася аварія за участю маршрутки №464. На зупинку громадського транспорту прибув тролейбус, який зупинився в другому ряду для висадки пасажирів. З нього вже почали виходити люди, коли в цей же час маршрутка заїжджала до першого ряду та збила двох людей. У результаті наїзду жінка загинула на місці автопригоди, а чоловік помер у кареті "швидкої" дорогою до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-