Наїзд маршрутки на зупинку: поліція Києва повідомила подробиці

Наїзд маршрутки на зупинку: поліція Києва повідомила подробиці

Укрінформ
У результаті наїзду маршрутки неподалік від станції "Героїв Дніпра" у Києві загинуло подружжя. Жінка від отриманих травм померла на місці, а чоловік – у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Автопригода сталася неподалік від станції "Героїв Дніпра". Під колеса маршрутного таксі потрапили жінка і чоловік, 1952 та 1953 років народження. З’ясувалося, що це – подружжя, місцеві жителі. У результаті наїзду жінка загинула на місці автопригоди, а чоловік помер у кареті "швидкої" дорогою до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Під Львовом маршрутка не розминулася із легковиком, семеро постраждалих

На місці працюють патрульні поліцейські. Для встановлення всіх обставин ДТП виїхала спеціалізована група слідчого управління.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, на вулиці Героїв Дніпра в Києві на зупинці громадського транспорту сталася нестандартна ситуація, що призвела до загибелі двох людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-