Столична нерухомість за межами столиці

Столична нерухомість за межами столиці

PR
Укрінформ
Київ - вже давно не єдине місце, де прагнуть жити українці. Крім столиці існує маса населених пунктів області, у яких також розташовані великі житлові комплекси і окремі будинки. 

Якість заміської нерухомості на висоті: новітні технології будівництва, надійні матеріали, хороші планування. При цьому від київських будинків вони відрізняються хіба що ціною.

Сьогодні досить популярні житлові комплекси Ірпеня, Вишневого, Бучі, Софіївської Борщаговки, Крюківщини та інших місць передмістя. Із огляду на незначну відстань від Києва до кожного з цих пунктів, немає сенсу переплачувати за квартиру в столиці. Тим паче, вже відомі забудовники пропонують якісне житло у передмісті.

NOVBUD - досвідчена компанія-забудовник, автор численних успішних проектів, котра також розміщує свої комплекси під Києвом. Сучасні вимоги до якісного житла неодмінно виконуються у кожній роботі компанії. І сьогодні один з найновіших проектів NOVBUD, розташований у селі Крюківщина, доступний для покупки.

Одна із найпривабливіших характеристик житлового комплексу - власна розвинена інфраструктура. Забудовник ЖК «Квартал Крюківщина» заздалегідь подбав про те, щоб мешканці мали можливість повноцінного життя поза столицею. Те, що комплекс знаходиться не в Києві, не означає, що ви будете мати складнощі з доступом до якісних продуктів, послуг та закладів. Придбати квартиру у Крюківщині – означає жити у розвинутому населеному пункті поряд із Києвом.

Розташований серед парків і зелених насаджень, житловий комплекс надає мешканцям об'єкти інфраструктури першої необхідності:

  • власні магазини;
  • парковка;
  • обслуговуюча компанія;
  • спортивні майданчики;
  • навчальні заклади для дітей;
  • дитячі майданчики;
  • пости охорони.

Багато людей вже придбали квартиру в новому житловому комплексі і дуже задоволені покупкою. Перевага сучасного ЖК в тому, що ви у будь-який момент можете перевірити, на якому етапі перебувають роботи і як скоро закінчиться будівництво. На щастя, якісне життя не обмежується лише Києвом. І житловий комплекс «Квартал Крюківщина» - підтвердження цього факту.

Розумна цінова політика NOVBUD дозволяє молодим сім'ям вже зараз стати власниками чудового житла. Приєднуйтесь до кількості щасливих покупців. Розширюйте межі - і вам буде доступно більше!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-