Київським школам і дитсадкам почали включати опалення

Київським школам і дитсадкам почали включати опалення

Укрінформ
У Києві з 9 жовтня розпочався опалювальний сезон. Першочергово підключаються до опалення заклади соціальної сфери.

Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв під час брифінгу щодо підготовки до опалювального сезону, передає кореспондент Укрінформу.

"З сьогоднішнього дня у Києві починається опалювальний сезон. Ми маємо розпорядження від 6 жовтня про те, що з 9 жовтня у Києві розпочинається опалювальний сезон. Розпочинається він з запуску тепла в школах, садочках і в інших закладах соціальної сфери. Відповідно на ці роботи необхідно буде 4-5 дні для того, щоб підключити всі такі об’єкти", - сказав Пантелеєв.

Читайте також: У Вінниці підключили до тепла дитсадки та лікарні

За його словами, після цього розпочнеться планування підключення до опалення житлових будинків Києва. 

"Нагадаю, підключення житлових будинків згідно з діючим законодавством відбувається після того, як середньодобова температура протягом трьох днів поспіль буде менша 8 градусів. Маємо прогноз Гідрометцентру, і поки що такі умови прогноз нам не передбачає в найближчі дні, тому зараз ми сконцентровуємося на запуску тепла саме в соціальній сфері", - розповів столичний чиновник.

Пантелеєв наголосив, що на сьогоднішній день всі об'єкти соціальної сфери підготовлені до зимового періоду і мають відповідні акти готовності. "Також мають акти готовності всі 100% будинків, які управляються комунальними підприємствами міста, трохи нижча статистика по будинкам ЖБК і ОСББ. Але є позитивна динаміка і я вважаю, що у нас є абсолютна готовність до зимового періоду", - зауважив він.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-