На час матчу  Україна-Хорватія у центрі Києва виставлять 4000 силовиків

На час матчу Україна-Хорватія у центрі Києва виставлять 4000 силовиків

Укрінформ
Під час футбольного матчу за порядком у столиці стежитимуть близько 4000 правоохоронців.

Про це йдеться у повідомленні поліції Києва.

"9 жовтня у Києві відбудеться заключний кваліфікаційний футбольний матч до Чемпіонату світу між національними збірними командами України та Хорватії. У цьому зв'язку правоохоронці посилять заходи безпеки у центральній частині міста", - йдеться у повідомленні.

Зустріч футбольних команд відбудеться на НСК "Олімпійський", тож 3800 працівників структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовців Національної гвардії України посилять заходи безпеки. Наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіону територіях, зупинках громадського транспорту та у метрополітені.

Читайте також: Київське метро сьогодні працюватиме на годину довше

Окрім того, співробітники патрульної поліції забезпечуватимуть безпеку руху транспорту та пішоходів на вулицях, наближених до проведення спортивного заходу. Тож поліція просить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, не залишати транспорт у невстановлених місцях та не паркувати автомобілі на тротуарах доріг, прилеглих до стадіону.

Київські правоохоронці закликають уболівальників поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконанні їх функцій з охорони правопорядку.

Як повідомляв Укрінформ, роботу метрополітену буде подовжено на одну годину у зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між збірними командами України та Хорватії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-