На Київському велотреку відкрили школу — заняття безкоштовні

На Київському велотреку відкрили школу — заняття безкоштовні

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко відкрив дитячу спортивну школу Київського велотреку.

Про це повідомляє прес-служба Київського міського голови.

"У траві ми відкрили оновлений Київський велотрек, але для нас було важливо вдихнути в нього життя. І я дуже радий, що зараз кожен день на велотреку тренується багато людей, цими днями тут відбуваються змагання, і сьогодні ми відкриваємо дитячу велошколу. Ми вже закупили велосипеди і отримали 80 заявок від дітей, які хочуть займатися у велошколі. Я впевнений, що школа працюватиме ефективно, і бажаю всім успіху! Щоб діти добре тренувалися і здобували перемоги і медалі на різних змаганнях - як українських, так і міжнародних", - зазначив Кличко.

Віталій Кличко взяв участь в урочистому відкритті дитячої спортивної школи на Київському велотреку / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Як інформує прес-служба мера, до дитячої велошколи приймають дітей віком від 10 років. Заняття в спортивній школі — безкоштовні і будуть проводитися за спеціальностями трек та шосе. До школи можуть потрапити всі охочі. Головними критеріями є бажання і належна фізична підготовка, аби справлятися з тренуваннями.

Читайте також: Велосипедистам у Києві дозволили їздити смугами громадського транспорту

Кличко разом з дітьми - вихованцями велошколи - взяв участь у першому заїзді на велотреку.

"Ми будемо й далі модернізувати велотрек, щоб зробити його спортивною перлиною нашого міста", - підкреслив мер Києва.

Влітку на Київському велотреку проводили Чемпіонат України з велосипедного спорту на треку серед юніорів, а 30 вересня і 1 жовтня вперше відбуваються змагання на Відкритий Кубок Києва з велосипедного спорту на треку серед всіх вікових категорій. На ці змагання приїхали спортсмени з різних областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-