На Харківському шосе під колесами маршрутки загинула людина

На Харківському шосе під колесами маршрутки загинула людина

Укрінформ
У Києві вчора ввечері біля супермаркету на Харківському шосе мікроавтобус «Богдан» смертельно травмував чоловіка, який, за попередньою інформацією, перебігав проїжджу частину над підземним пішохідним переходом.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Вчора о 19:44 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що автобус «Богдан» смертельно травмував людину біля супермаркету на Харківському шосе», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала свідків та очевидців. Встановлено, що дорожньо-транспортна пригода сталася поруч із підземним пішохідним переходом. Мікроавтобус «Богдан» – учасник ДТП, без пасажирів прямував на ремонт. За словами водія автобуса, які згодом підтвердили свідки, чоловік віком 50-60 років перебігав дорогу у невстановленому місці. Під час автопригоди він отримав смертельні травми.

Читайте також: Жахлива ДТП у Нью-Йорку: автобус на швидкості протаранив інший, є жертви

Слідче управління київської поліції розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також призначають відповідні судові експертизи для встановлення механізму автопригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-