Касира обмінника у Києві поранили ножем, нападницю схопили перехожі

Касира обмінника у Києві поранили ножем, нападницю схопили перехожі

Фото, відео
Укрінформ
Зловмисниця, яка вдарила ножем у груди касира пункту обміну валют, перебуває у міжнародному розшуку.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"У понеділок близько 15:30 до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідома поранила ножем касира пункту обміну валют на проспекті Героїв Сталінграду. На виклик терміново виїхала слідчо-оперативна група поліції. Потерпілу відвезли у лікарню. Нападницю спіймали, вона перебуває у відділку поліції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов, правоохоронці опитали свідків та жінку-нападницю, яку спіймали перехожі. При поверхневому огляді поліцейські виявили у неї медичну маску та сонцезахисні окуляри, які вона використовувала під час злочину.

У Києві напали на касира обмінника/ Національна поліція

 Нападниця – 24-річна уродженка Сумської області, яка перебуває у міжнародному розшуку за вчинення злочину, передбаченому статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зараз уся інформація ретельно перевіряється, а за фактом нападу на касира інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, сказав Ніконов.

Читайте також: Поліція затримала стрілка, який поранив трьох людей біля супермаркету

Затриманій загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-