Стрілянина в Києві: іноземця оперують - поліція

Стрілянина в Києві: іноземця оперують - поліція

Фото
Укрінформ
Двоє потерпілих у результаті стрілянини, яка відбулася у п'ятницю у Києві на вулиці Дегтярівській,  за попередніми даними, є громадянами Киргизстану, вони перебувають у лікарні з численними травмами.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

"У них численні вогнепальні поранення кінцівок, в одного поранення в живіт. Потерпілі є громадянами іншої держави. За попередньою інформацією, вони громадяни Киргизстану. Будемо сподіватися, що їхньому життю нічого не загрожує. Машину, яку обстріляли, це "Ягуар". Porsche постраждав, коли злочинці на своєму автомобілі намагалися сховатися і зачепили його на перехресті, він безпосередньої участі у стрілянині не брав", - розповів начальник поліції.

Читайте також: У центрі Києва обстріляли Porsche

Як повідомила у коментарі прес-секретар Головного управління Нацполіції у м. Києві Оксана Блищик, потерпілих від перестрілки в Шевченківському районі столиці оперують в одній з лікарень міста.

"Зараз одного потерпілого оперують. У нього численні вогнепальні поранення кінцівок, а також поранення в живіт. В іншого ніби лише одне поранення в ногу", - уточнила вона.

За словами Блищик, зловмисники, котрі пересувалися автомобілем марки Opel по вулиці  Дегтярівській, почали стрілянину по автомобілю  "Ягуар", в результаті якої були поранені двоє чоловіків.

"Спочатку пролунало кілька пострілів, а потім почалися перегони по вулицях Дегтярівській і Білоруській. Автомобіль зловмисників Opel зачепив  інші машини, в результаті відбулося кілька ДТП. Потім на перехресті ще пролунало кілька пострілів і зловмисники втекли з місця події. Потерпілих з автомобіля "Ягуар" товариш завіз у лікарню", - розповіла вона.

Також неподалік місця інциденту поліцейські знайшли спортивну сумку, в якій були частини автомата і балаклава. Водночас в салоні автомобіля Opel правоохоронці виявили автомат.

На місці події працюють поліцейські, вони опитують свідків та вилучають відео з камер спостережень.

Фото: ГУ НП Киева

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-