Відзавтра у київському метро продаватимуть лише сині жетони

Відзавтра у київському метро продаватимуть лише сині жетони

Укрінформ
Кияни та гості столиці до 19.00 31 серпня можуть обміняти зелені жетони для проїзду в метро на сині в чотирьох центрах на станціях столичної підземки.

Про це заявила речник "Київського метрополітену" Наталія Макогон в коментарі "112 Україна"

За її словами, обмін жетонів у зв'язку з подорожчанням проїзду в підземці проводитися або пропорційно, або з доплатою. З 1 вересня обмін жетонів стане неможливим.

"У нас працюють чотири центри. Це станції "Майдан Незалежності", "Політехнічний інститут", "Дарниця" та "Дорогожичі", де з 8.00 до 19.00 можна обміняти всі зелені жетони. Вони обмінюються або пропорційно, або з доплатою. Наприклад, якщо у вас 5 зелених жетонів, то ви отримуєте 4 синіх, або якщо у вас 1 зелений жетон, то потрібно буде доплатити 1 грн. Завтра в обігу будуть тільки сині жетони. У принципі, ми жетон виводимо з обороту. Більшість наших пасажирів уже користуються картками", - заявила Макогон.

Вона також зазначила, що станом на 31 серпня пасажири столичної підземки обміняли понад 100 тис. жетонів.

Читайте також: Київпастранс показав, як виглядатиме новий квиток

Як раніше повідомлялося, в серпні станція метро "Кловська" була переведена на оплату проїзду за допомогою паперового квитка з QR-кодом. Жетони з обороту на станції були повністю виведені.

Нагадаємо, з 15 липня в Києві підвищився проїзд в метро. Тепер за поїздку в підземці потрібно заплатити 5 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-